+31 (0)6-234 627 15 info at dutchtourcompany.com

Majoor Bosshardt

Drie oktober zal het nieuwe Leger des Heilsmuseum haar deuren openen in de Oudezijds Armsteeg, vlakbij de plek waar Majoor Bosshardt ooit begon.

Op de Wallen is eerder al een bankje met beeld van de majoor geplaatst (zie foto) en een brug vernoemd. In het museum zal onder andere een dagboek van de majoor te zien zijn, exemplaren van Strijdkreet, uniformen, foto’s en pamfletten. BN’er Georgina Verbaan heeft de audiotour ingesproken.

Een bezoekje aan het museum zal maar 2,50 kosten.

 

Wandeling belangrijke sleutelfiguren van de Wallen

Wilt u graag meer zien en horen over ondernemers en bewoners die een substantieel deel hebben bijgedragen aan de Wallen zoals wij die nu kennen?

Boek dan onze Wallen Wandeling: Markante figuren van de Wallen (de ‘Kings & Queens’). In een mooie twee uur durende tocht door dit oudste en mooie stadsdeel van Amsterdam schetst uw privĂ© gids een beeld van de vele markante bewoners en ondernemers die dit tolerante gebied rijk is.

(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({\'gtm.start\': new Date().getTime(),event:\'gtm.js\'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!=\'dataLayer\'?\'&l=\'+l:\'\';j.async=true;j.src= \'//www.googletagmanager.com/gtm.js?id=\'+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,\'script\',\'dataLayer\',\'GTM-N8T66K\'); (function(i,s,o,g,r,a,m){i[\'GoogleAnalyticsObject\']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,\'script\',\'//www.google-analytics.com/analytics.js\',\'ga\'); ga(\'create\', \'UA-67234352-1\', \'auto\'); ga(\'require\', \'linkid\'); ga(\'send\', \'pageview\');